درخواست هزاران نفر در نیویورك برای پایان گرسنگی در غزه

هزاران نفر در نیویورك با شركت در تظاهرات حامی فلسطین خواستار پایان گرسنگی مردم غزه شدند.

1404/05/26
|
11:53

هزاران تظاهركننده روز شنبه 16 آگوست (25 مرداد)، در راهپیمایی عمومی به «قحطی تحمیلی اسرائیل و آمریكا» در نوار غزه اعتراض كردند.

این راهپیمایی كه در مقابل كتابخانه عمومی نیویورك برگزار شد، «اولین تظاهرات گسترده در آمریكا با تمركز بر گرسنگی تحمیلی از سوی اسرائیل» در غزه نام گرفت و سازمان‌دهندگان اعلام كردند ده‌ها هزار شركت‌كننده كه برخی از آنها با اتوبوس از شهر‌های دیگر به نیویورك سفر كرده بودند، در آن شركت كردند.

این اعتراض كه توسط ائتلافی از سازمان‌ها شامل انجمن مردم، ائتلاف پاسخ و كد پینك سازماندهی شده بود، در میان گزارش‌های سازمان‌های امدادی بین‌المللی مبنی بر گسترش گرسنگی در غزه برگزار شد. طبق یافته‌های سیستم طبقه‌بندی یكپارچه فاز امنیت غذایی (IPC) تحت حمایت سازمان ملل، هم اكنون بدترین شرایط قحطی در غزه در حال وقوع است.

آژانس امدادرسانی و كاریابی سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی (UNRWA) گزارش داده كه تقریباً از هر پنج كودك خردسال در شهر غزه، یك نفر دچار سوءتغذیه است. وزارت بهداشت غزه اعلام كرده كه از اكتبر 2023 بیش از 100 كودك به دلایل مرتبط با سوءتغذیه جان خود را از دست داده‌اند.

معترضان پلاكارد‌هایی در دست داشتند كه روی آنها نوشته شده بود، «هم اكنون به گرسنگی درغزه خاتمه دهید!» و «به نوزادان غزه غذا بدهید.»

این تظاهرات گروه متنوعی از شركت‌كنندگان، از جمله سازمان‌های تحت رهبری یهودیان مانند «صدای یهودیان برای صلح» و «ایف نات نو» را به خود جلب كرد كه اعضای آنها در این راهپیمایی شعار می‌دادند: «یهودیان مخالفند.»

شورای روابط آمریكایی-اسلامی (CAIR) نیز با بیان اینكه نظرسنجی‌های عمومی نشان می‌دهد كه اكثر آمریكایی‌ها با «نسل‌كشی» مخالف هستند، از حضور گسترده مردم در این تظاهرات استقبال كرد.

دسترسی سریع