مهربان باشیم شنبه تا پنج شنبه از ساعت 06:45 به مدت 75 دقیقه

دل‌گنده‌ترین قهرمانان

برنامه زنده «مهربان باشیم» رادیو معارف به مناسبت روز آتش‌نشانی به روایت شنوندگان از تجربه‌های كنترل خشم و خاموش كردن آتش‌های درونی پرداخت و در ادامه با تبریك این روز به آتش‌نشانان، آنان را «دل‌گنده‌ترین قهرمانان روزهای سخت» نامید.

1404/07/07
|
11:23

به گزارش روابط عمومی رادیو معارف، مجری برنامه زنده «مهربان باشیم» با اشاره به شرایط پرتنش زندگی شهری و روزمره، خاموش كردن آتش خشم، حسادت، قهر و اختلافات خانوادگی را هنری بزرگ دانست و تأكید كرد: «قوی‌ترین انسان‌ها كسانی هستند كه می‌توانند آتش درون خود را مهار كنند.»
شنوندگان برنامه نیز با ارسال پیامك، تجربه‌های خود از وساطت میان همسایگان، كوتاه آمدن در زندگی مشترك، یا ایجاد صلح و صفا در محیط كار و خانواده را به اشتراك گذاشتند.
برنامه همچنین با گرامیداشت یاد و نام آتش‌نشانان شهید و فعالان این عرصه، از شجاعت آنان در خاموش كردن شعله‌های خطر یاد كرد و دل آتش‌نشانان را بزرگ‌ترین و فداكارترین دل‌ها توصیف نمود.

دسترسی سریع
مهربان باشیم